torsdag 11 oktober 2007

Ny dag! Nya möjligheter! Eller?

Klockan 7.38
Oj oj! I natt och igår vaknade Vilma i stort sett en gång i timmen och skulle snutta eller bara ligga och vara lite halvt missnöjd... Känns som att jag varit på fest... Idag ska vi gå till musikskolan på "Barnmusik". Blir kanske lite piggare då. :-)

Ikväll är det familjens "mysfredag"! Vi kom på att vi inte har haft något speciellt när det blir helg så att Albin märker att det är lite festligare, så för några veckor sedan införde vi "mysfredag". :-) Det innebär att vi äter middag framför "Bolibompa" och Albin får dricka saft till maten. Party party!

Igår snöade det för första gången! Första gången Vilma såg snö. Fast det var mest några flingor som flög omkring så det blev aldrig vitt på marken. Lite mysigt fast ändå inte. Har inte riktigt insett att sommaren är slut. Vi har parasoll och utemöbler ute fortfarande så vi har nog hoppats lite på växthuseffekten. Vi måste nog ta undan dem i helgen. Eler vi och vi, det blir jag för Marcus har fått en brännskada på handleden efter att ha bränt sig på kaffe så han har stränga order från läkaren att enbart ligga på soffan i helgen och läsa en bok. Kan tillägga att Marcus frågade läkaren om han kunde få ett skriftligt intyg på det! Ha ha!

Inga kommentarer: