fredag 19 oktober 2007

Mysfredag igen!

Det var väl "någe" grymt fort veckorna går!!! :-O Fredag igen!

Idag blev jag lurad av Marcus! He he den fulingen! Strax efter 16 ringde han och lät lite låg och frågade om det var bra med oss här hemma. Eftersom allt var jättebra och barnen var glada sa han att det inte gjorde så mycket då ifall han måste komma lite sent ikväll... Näe! Vår mysfredag!
Precis när jag höll på att bli sur så svängde han in på vår uppfart och var hemma mycket tidigare än vad han brukar! :-) Då fick han en massa pluspoäng!

Idag har vi varit hemma hela dagen jag, Albin och Vilma. Vilma är fortfarande förkyld och har lite feber. Det var jätteskönt att vara hemma för det har varit en massa saker för speciellt Albin den här veckan med dagmammedagar mm.
Vi åt lunch ute på nya altanen som vi byggde i somras. Det var jättemysigt där i höstsolen fast lite kallt när solen gick i moln. Det är så himla kul att prata med Albin! Han pratar och pratar och har så många idéer och tankar. Han har även börjat leka lekar som handlar om att han tex har ett hus (som han bygger av kartonger eller nåt) och åker iväg och jobbar osv. Idag var han brevbärare som kom med post och lade i kastrullskåpet när jag lagade mat! :-)
"Dorteledil"= krokodil :-)

Inga kommentarer: