måndag 19 november 2007

Ont om tid... eller?

För några veckor sedan läste Marcus (och sen jag) en gammal bok från 80-talet som handlade om hur man kan lägga upp tiden i sitt liv på rätt sätt samt att man ska ha mål med det man gör osv. Den var jätteintressant. Nu har jag inte siffrorna i huvudet men den pekade på att egentligen har man jättemycket tid att hinna göra saker. Det är bara en fråga om prioritering. Hmmm... Ska tänka på det. :-)

Vilma har kommit in i en jätterolig period! Iaf dagtid. Då försöker hon krypa och nå saker som finns runt henne. Nattetid är hon en riktig "PIA"! Hon har fått sin första tand och hon är dessutom snorig. Hon har nog även upptäckt att när man sover så försvinner omvärlden så hon är inte pigg på att somna, hon är inte pigg på att sova i pass längre än max en timme utan att vakna och gråta för att hon är ensam i rummen... Tjohoooo! :-D Man hinner precis göra sig en kopp te och sätta sig framför datorn så hör man hur det börjar tjuta... Ikväll har det otroligt nog varit rätt lugnt. Ska snart hoppa i säng. Borde ta tag i disken och stöket nere först men jag har ingen lust. Marcus sitter och jobbar och jobbar som vanligt nu på kvällarna. Han har haft mer än vanligt ett tag här.

På lördag ska vi åka och titta på "Sound of music"! Vi ska lämna Albin lite tidigare hos Tina och sen åker vi till Täby centrum och köper alla julklappar så det blir klart.


Inga kommentarer: