fredag 14 mars 2008

Lilla Vilma...

Igår var jag på BVC på läkarkoll med Vilma. Hon klarade besiktningen bra med att flytta klossar mellan händerna mm. Men som ni vet ligger hon nog inte direkt på listan över tilltänkta deltagare i landslaget i kulstötning 2020. ;-)
Läkaren konstaterade att hennes viktkurva pekar nedåt så nu misstänker de att hon kan vara komjölkproteinallergisk. Så nu ska allt sånt uteslutas för henne och för mig eftersom jag fortfarande ammar (och kan tänka mig att göra det lite till iaf). När vi var och vägde henne den 10 januari vägde hon 6945g och igår vägde hon 6970g... Vi får se vad som händer.

Om en månad ska vi till läkaren på återbesök för att utvärdera det hela så till dess blir det havremjölk i kvällsteet! :-)

Idag har vi har haft full rulle hela dagen också. Albin är ju ledig från Kicki och Carina (dagmammorna) på fredagar så först var vi iväg till barnmusiken på musikskolan som vi alltid går på. Sen hängde Albins kompisar Hanna och Lova med hem hit med sina mammor och småsyskon. Så då lekte de hela eftermiddagen. De hade så himla kul tillsammans. Lite gråt och osämja några gånger men det hör ju till.

Inga kommentarer: